Verplaatsdag naar Washington D.C.
30 juni 2026 - McLean, Verenigde Staten
Wat ons opvalt : hier hebben de meeste huizen (niet in de stad) geen afgebakende tuin, alles is gras en er is geen afscheiding, alleen gras maaien dus.
Vanmorgen waren we weer vroeg wakker, onbijten, inpakken en op weg naar ons laatste hotel.
Gister hebben we het zuidelijkste stuk van de Skyline Drive in het Shenandoah National Park gereden. Vandaag gaan we het noordelijke stuk rijden. Met de entree bon van gister kunnen we er nu gratis in.
Na een paar stops bij overlooks
gaan de bergschoenen aan en gaan we de Dark Hollow Falls Trail lopen naar een waterval. Leuke wandeling en mooie waterval.
Verder rijden we heel de Skyline Drive af en stoppen bij enkele overlooks.
Helaas is het weer minder, nat en er hangt veel laaghangende bewolking. Na het park is het nog ruim 1 uur rijden naar ons hotel in Washington.
Weg van de natuur en de grote stad in. Mooi hotel, we zitten op de 16e verdieping met uitzicht op The Perch op de 11e verdieping.
'S-Avonds lekker bij Yard House gegeten.
Zo naar de Perch, voetbal kijken. Er zitten er al veel in rood shirt, zie weinig oranje. Wij gaan under-cover 🤭.
Het was druk. Te druk.
Eerste helft daar gekeken, nu 2de helft lekker rustig op de kamer.

Prachtige accommodatie... Top om mee af te sluiten, gok ik zo... Lekker biertje ook bij het voetbal. Over voetbal gesproken, daar gaan we het verder maar niet over hebben hahaha. Ben in ieder geval blij dat ik daar niet voor opgestaan ben ;-)
Potverdorrie hoor... Zo zijn ineens die 7 weken om!
Maar wat hebben we een prachtige reis mogen maken, wat heb je alles perfect uit gezocht voor ons, alles was top 👍. Complimenten.