2e dag Lewisburg
27 juni 2026 - Lewisburg, Verenigde Staten
Vandaag is ons uitje : New River George National Park. Op ruim 1 uur rijden van ons hotel. Eerste stop is het bezoekerscentrum voor de nodige info. Wat te zien qua rijden en wandelen.
Advies was om de Fayette Station Road te rijden en ze gaf 2 wandelingen als advies.
Eerst naar de eerste wandeling gereden : Diamond Point, een rondwandeling van 5 km naar een mooi uitkijkpunt.
De bezienswaardigheden op dit park zijn hier de grote stalen brug en de rivier de New River.
Daarna naar de Fayette Station Road gereden, een 1 richtingsweg van 8 mile. Bij enkele parkeerplaatsen gestopt voor de uitzichten. Toen we aan het eind van deze weg waren begon het goed door te regenen, de tweede wandeling maar niet gedaan en weer terug naar het hotel gereden.
Onderweg weer de vertrouwde huizen gezien die je overal tegen komt, en bij handelaren langs de weg te koop zie staan, de sta caravans. Goedkoop een huis kopen.
Dennis:27 juni 2026Maar nog steeds goeie temperaturen? Ziet er weer mooi uit. 🤔👍🏻😍
Miranda en John:27 juni 2026Het is koud vandaag, max 24 graden wordt er verwacht. Voor de eerste keer een spijkerbroek aan en geen korte broek.