Vliegreis
16 mei 2026 - Alexandria, Virginia, Verenigde Staten
Om kwart voor 7 stonden we op, ontbijtje, tanden poetsen, koffers dicht (nog een keer gewicht checken, beide precies 20 kg). In de auto en naar Schiphol. De auto daar bij P3 in de garage geparkeerd en met de bus naar het vliegveld. Daar waren 4 uur voor vertrek. Thuis hadden we al ingecheckt dus nu alleen de drop off voor de koffers en door de security check en de paspoort controle. Dit verliep lekker snel. Daarna wachten totdat we om half 1 kunnen boorden.
Voor 1 uur zat iedereen al in het vliegtuig maar om 10 over half 2 gingen we eindelijk de lucht in voor een vlucht van 7 en half uur.
Deze liep lekker, met een 3 tal (van serie 5) the handmaid's tale en toen een concert van Queen. Daarna nog een paar afleveringen the handmaids. Om half 4 landen in Washington, door de security, koffers ophalen en naar de bus voor de autohuur.
We hebben Mazda CX-50. Prima auto.
Op weg naar het hotel, daar kwamen we om half 7 aan, inchecken, koffers op kamer en naar een supermarkt voor de eerste boodschappen.
Op de kamer een maaltijd opgewarmt, biertje erbij en daarna douchen en lekker plat want het was een lange dag.
Morgen gaan we Washington ontdekken.
Ineke ros:16 mei 2026Leuk om te lezen.
Miranda en John:16 mei 2026Dank je wel, zo reis je een beetje mee net onze vakantie.
Trudi van den Hoek en moeder:16 mei 2026Leuk zeg om met jullie mee te reizen. Groetjes Lenie (en Trudi)
Miranda en John:16 mei 2026Vinden wij ook, leuk dat jullie ons volgen.
Johan en carla:16 mei 2026Veel reis plezier, zo zien we ook nog wat van Amerika.
Miranda en John:16 mei 2026Leuk dat jullie ons volgen.